Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-belgie.nl


  Mediums in Belgie bieden u inzicht in werk, toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lo alles wat je heb gezegd is uitgekomen we zijn weer bij elkaar hij is weer terug in de tijds bestek die jij zij ben blij dat ik jou gevonden heb tot snel.




Ervaring van Melissa met medium Lola   Ervaring van Melissa met medium Lola   Ervaring van Melissa geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lo, je zat er weer pal op. Het duurt ff voordat ik je te pakken krijg maar dan toch eindelijk. Wat jij zei is uitgekomen. Jij bent de topper van de lijn. Mijn favoriet. Tot snel liefste lola.




Ervaring van Butterfly met medium Lola   Ervaring van Butterfly met medium Lola   Ervaring van Butterfly geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wou je laten weten dat je gelijk hebt gekregen. Hij belde, ik was er versteld van en hij zei precies wat jij tegen me zei.




Ervaring van Lisa met medium Lola   Ervaring van Lisa met medium Lola   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola blij dat ik je weer te pakken kreeg je zat er pal bovenop wat er speelde met betrekking huis en baan echt super ik ga je advies zeker opvolgen. je bent echt super.




Ervaring van Zonnetje met medium Lola   Ervaring van Zonnetje met medium Lola   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hai hai super consult niet te kort niet te lang. En ja ik heb de baan je zei niet zo onzeker zijn. Ik ga er aan werken echt top goede adviezen.




Ervaring van Lotte met medium Lola   Ervaring van Lotte met medium Lola   Ervaring van Lotte geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hoi lola, ik wou u laten weten dat wat u zag helemaal klopt over het thuisfront veel drama en problemen. Ik kijk uit naar uw andere voorspellingen, vindt u oprecht.
Gr Gijs.




Ervaring van Gijs met medium Lola   Ervaring van Gijs met medium Lola   Ervaring van Gijs geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola,

Je voorspellingen ivm mijn verbouwingen die je vorige week gedaan hebt zijn helemaal uitgekomen, exact zoals je zei. Heel onverwachts. je zag zelfs welke uitleg ik zou krijgen voor de problemen die er speelde. Ongelooflijk. Dank je wel.

Veel liefs. E.




Ervaring van E. met medium Lola   Ervaring van E. met medium Lola   Ervaring van E. geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat ben ik blij dat ik jou heb gevonden eerlijkheid staat bij jou voorop je draait er niet om heen.




Ervaring van John met medium Lola   Ervaring van John met medium Lola   Ervaring van John geplaatst op 30 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Dank je wel voor je geruststelling en bevestiging. Ben zo benieuwd of het contact nog komt in de herfst met A.
Je zegt dit al een half jaar. Dus weet het bijna wel zeker. Dank je wel.
X.




Ervaring van Schorpioen met medium Lola   Ervaring van Schorpioen met medium Lola   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola echt verbaasd je voorspelling is na 5 dagen uitgekomen je zag list en bedrog het is ook nog zo.




Ervaring van Michelle met medium Lola   Ervaring van Michelle met medium Lola   Ervaring van Michelle geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola je voorspelde een date en dat is uitgekomen en ook dat de relatie goed zou komen alles is zo gegaan zoals je voorspelde bel je snel.




Ervaring van Sabbrina met medium Lola   Ervaring van Sabbrina met medium Lola   Ervaring van Sabbrina geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola. Ben echt perplex hoe je het doet maar je doet het tijdsaanduiding zat je goed mee en er is nieuw werk op mn pad en ik wacht met smart op je laatste voorspelling qua nieuwe relatie .




Ervaring van Rem met medium Lola   Ervaring van Rem met medium Lola   Ervaring van Rem geplaatst op 19 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola super je voorspellingen over mn werk , en mn liefde met de tijd zat je helemaal pal er op. Super bedankt mvg met kees.




Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola super je voorspellingen over mn werk, en m,n liefde met de tijd zat je helemaal pal er op super bedankt mvg met kees.




Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees met medium Lola   Ervaring van Met kees geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hi lola, je had het weer goed gezien, het uitje ging door. Je zit altijd raak met je voorspellingen.




Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  hoi lola je had het goed gezien hoor lag een afkapping op de afspraak hoop je snel te spreken.




Ervaring van girly met medium Lola   Ervaring van girly met medium Lola   Ervaring van girly geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey Lola wou je laten weten dat de voorspelling klopte van de onheil bij de persoon waar ik voor belde. Je zat helemaal goed wanneer en hoe. Ik hoop dat de ontmoeting ook komt wanneer je zegt.
Niemand zat er zo pal op als jij.




Ervaring van Sam met medium Lola   Ervaring van Sam met medium Lola   Ervaring van Sam geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola binnen notime zat je er weer op de goede ingevingen. Ik zei alleen mn naam je vertelde precies wat gaande was. Je krijgt alle sterren van de hemel topper.




Ervaring van Bleu met medium Lola   Ervaring van Bleu met medium Lola   Ervaring van Bleu geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lola, ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Meerder uitspraken zijn uitgekomen en je bent een topper kwa tijd. Ik ben altijd opgelucht en gerust gesteld als ik je gesproken heb.
Je bent een topper liefs .s.




Ervaring van Sylvana met medium Lola   Ervaring van Sylvana met medium Lola   Ervaring van Sylvana geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Beste Lola. Hartstikke bedankt voor je super consult.
Krachtig en duidelijk. Je wist de spijker op ze kop te slaan incl tijd.
Je bent een super mooie zuivere eerlijk medium. Tot snel.




Ervaring van Kees met medium Lola   Ervaring van Kees met medium Lola   Ervaring van Kees geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola binnen 24 uur je voorspelling uitgekomen ben zo benieuwd wat er nu volgt topper.




Ervaring van Vergeet me niet met medium Lola   Ervaring van Vergeet me niet met medium Lola   Ervaring van Vergeet me niet geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Al sinds 7 jaar zat ik met veel vragen. Ik dacht ga is naar een lijn bellen
Toen kreeg ik lola aan de lijn.
Zonder iets te zeggen. Wist ze precies waarom ik belde en voorspelde ze ook dingen die uitkwamen.
Elke keer bel ik wel even met der en komt het uit
Ga zo door lieverd.




Ervaring van Kelsey met medium Lola   Ervaring van Kelsey met medium Lola   Ervaring van Kelsey geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hallo lola heb je gesproken ik hoop dat alles zo snel uitkomt als de vorige keer was een fijn consult niet langdradig je zat er weer pal bovenop ook war je nog niet wist xxxx.




Ervaring van Stier met medium Lola   Ervaring van Stier met medium Lola   Ervaring van Stier geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hoi Lola,

Zojuist heb ik je gesproken ik had 1 vraag en jij gaf kort en duidelijk aan dat er een nieuwe start komt. Ik hoop dat de voorspelling uitkomt en zodra deze uitkomt zal ik zeker een getuigenis plaatsen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem met medium Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve lola
Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit ik wacht nog op de laatste met smart als alles zo gaat als de rest heb ik gauw een feestje , vindt het super hoe jij al medium in je kracht staat en niet langdradig bent maar hoppa zoals het is xxx moon.




Ervaring van Moon met medium Lola   Ervaring van Moon met medium Lola   Ervaring van Moon geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola . De hereniging is vannacht gebeurd dus binnen 6 uren je bent uniek je bent alle sterren die er bestaan waard nr 1 op de lijn ga zo door.




Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue geplaatst op 5 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Hey lola vandaag gesproken veel van je dingen zijn al uitgekomen zit met smart te wachten op mijn hereniging kan niet wachten ook op mijn groei had je gelijk .




Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue met medium Lola   Ervaring van Blue geplaatst op 4 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola mijn rots in de branding, alles is uitgekomen wat je zei. Zou niet weten wat ik zonder je steun moet.




Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lo. Je bent een topper, mijn nummer 1.
Altijd bel ik jou en alles komt steeds weer uit, topper van de lijn.
Wat ben ik blij als ik jou te pakken kan krijgen.
Gr toon.




Ervaring van Toon met medium Lola   Ervaring van Toon met medium Lola   Ervaring van Toon geplaatst op 31 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola is n zachte en lieve dame, alleen met m'n geboorte datum wist ze de correcte dingen te vertellen.

Lola ik ga wat meer hulp van hierboven vragen en ga je zeker terug bellen om mij weer in de juiste energie te zetten.

De piekeraar die nog meer aan zichzelf moet denken en werken.
Grtz en tot snel.




Ervaring van Piekeraar met medium Lola   Ervaring van Piekeraar met medium Lola   Ervaring van Piekeraar geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola het 1 komt na het ander uit.
Vindt het zo fijn dat je hier bent, niet lang draderig maar to the point.




Ervaring van Daan met medium Lola   Ervaring van Daan met medium Lola   Ervaring van Daan geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola ik heb u nu 2 keer gesproken. Super fijn gesprek gehad, en er is al een voorspelling uitgekomen, exact op de dag dat u voorspeld had. Ik hoop dat de andere voorspellingen ook uitgaan komen.

U bent een Super medium, ik ga u zeker nog vaker bellen.

Veel liefs van Nicole.




Ervaring van Nicole met medium Lola   Ervaring van Nicole met medium Lola   Ervaring van Nicole geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, de steun en toeverlaat alles komt binnen no-time uit. Ik hoop dat al het goede nog meer volgt.




Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel met medium Lola   Ervaring van Mokkel geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Er is inderdaad contact gekomen binnen het tijdsbestek wat je aangaf. Dank je wel.




Ervaring van C met medium Lola   Ervaring van C met medium Lola   Ervaring van C geplaatst op 15 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  hey Lola, je verteld geen onzin, je beschrijft de situatie precies zoals het is en iedere x is je voorspelling bij me uitgekomen . Ik heb dus ook vertrouwen in de andere voorspellingen.
Liefs R.




Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R met medium Lola   Ervaring van R geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-belgie.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden